Skip to Content

Cea mai bună îngrijire pentru pielea uscata

octombrie 15, 2017 • admin

Ea mănâncă, se vede silit, spălată și grosolan. Pielea uscata este adesea un strigăt de ajutor, de dragoste, de îngrijire și răsfăț. Vorbim despre cum чистейшее face pielea de uscat cu o drișcă un sentiment de bunăstare.

De tipul de piele pielea uscată este ușor de identificat, în stare brută, parțial чешуйчатых Pete, roșeață sau de o tensiune de emoții și mâncărime. Cauze piele uscata deranjat adipos și echilibrul, ca de obicei. Deoarece pielea uscata emană prea multă apă în exterior, în caz de absență sau îngrijirea necorespunzătoare a pielii usuca pielea mai des. O îngrijire corectă a pielii, acest tip de piele, de aceea este deosebit de important.

foto7

Cauze piele uscata

Gradul de uscăciune a pielii depinde de cât de corupt гидролипидная film (naturală de grăsime și de umiditate în interiorul) și stratul cornos al pielii, care vă înconjoară și externi care împiedică factori, cum ar fi Vânt, lumină și de a proteja mediul înconjurător. Pielea uscata are o predispoziție de subțire, ușor мотылевой folia de protecție. Pielea delicată principal, astfel încât acestea pot duce chiar minore de impact de mediu, a echilibrului. Prin urmare, este deosebit de important de a consolida folia de protecție, asistență financiară externă.

De grăsime și umiditate: doza corectă

Pielea uscata are nevoie mai ales de grăsime și de umiditate în proporție corectă. Ce masa fixa, foarte mult depinde de condițiile climatice ale mediului ambiant. Ca un pumn se aplică formula: iar vara mai mult de umiditate în cerere, congela-le în iarna rece rapid sau cu ajutorul aerului uscat vaporiza. În loc de pur creme hidratante de a folosi în timpul iernii, de aceea este mai bine așa-numita apă în Petrol эмульсиях. Aceste creme au o pondere de apă, укрыт o cotă de Ulei. Din Ölmantel hrănește și previne cota de umiditate poate evapora.

Delicat Mod De Operare: Curățarea Delicată

Ceea ce duce la produse de îngrijire a pielii feței, se aplică atunci când de Curățare, pentru a distruge. Prin urmare, să se abțină de la agresive, alcaline detergenți substanțe sau Waschgels conțin săpun. Ei încalcă bariera funcția de stratul cornos și pot provoca iritații ale pielii. Chiar mai bine de a utiliza speciale de sensibil pentru a utiliza produse care se potrivesc cu un ph acid naturale Hornschichtmilleus, protejează și stabilizează. Acest lucru este valabil nu numai pentru fata, dar si pentru mâini și corp.

Blând поцарапаться: peeling cu piele uscată

Sună paradoxal, dar chiar și aspră, раздраженная pielea are nevoie din nou și din nou șlefuit. Numai prin stabilă отслоится care moarte, de exemplu, uscate de celule, astfel încât straturile, un tânăr de piele pot celulele primesc oxigen și cel mai bun mod de a dezvolta. O Dată pe săptămână este permis gerubbelt, cu toate acestea, doar usor prin. Peeling pe baza de Enzime sunt potrivite pentru pielea uscata este mai bine decât cei cu grave, mecanice, abrazive, granule.

Don ‘ t touch: atingeri Delicate pentru pielea uscata

Pielea este un organ de simț. Și de aceea: Fii blând la ea, ea la tine, de asemenea. Nici la Eincreme chiar dacă acest lucru poate Usca pielea uscată, când la ea dur. Accident vascular cerebral în loc și trebuie să поцарапаться fi, prin urmare, doar reperat, ca un prosop,cât și cu ajutorul degetelor, aplica o Crema. Acest lucru previne iritarea și roșeață.

foto8

Cosmetice pentru piele Mimoză

De asemenea, pielea uscata vrea să arate frumos. Cu toate acestea, nu cu ajutorul Longlasting-Makeup sau pudrigem Compact Makeup. Și anume aceste produse conțin talc sau dioxid de siliciu, care, atunci când pielea uscată, în orice caz, rar semănat de sebum, cu scopul de rogojini de ten, ca o sugativă, bucurându-se. Mai bine conțin elementele de Bază adecvate de lipide. Prin conținut ridicat de grăsimi, puneți-vă ca un strat protector de piele și să-i mai bogat Vedere corespunzătoare în el un sentiment de confort.

Hidratarea din interior

Că o persoană ar trebui să bea zilnic aproximativ doi-trei litri de apă, nu este un secret. În cazul în care pielea este uscata, este, dimpotrivă, mai mult decât acest lucru; este o datorie! Pentru a furniza organismului din exterior cu umiditate nu este suficient. Tot ce se poate pune pe interior, acționează mai pline. Numai printr-o cantitate Suficientă de lichid, toate mucoasele organismului pot avea loc si supla procesele metabolice se desfășoară în coridor. Pei-Sfat: puneți său, înconjurat de mai multe umplut pahare de apa (de ex. lângă imprimantă, pe un raft în hol, pe desktop). De fiecare dată când vin într-un pahar de trecut, curățați-l și apoi umple-l direct din nou.

Categories: Articol, Sfaturi
Comentariile sunt închise pentru Cea mai bună îngrijire pentru pielea uscata